Digitalt kurs med mulighet for interaksjon | Kurset arrangeres i samarbeid med Norges kommunerevisorforbund (NKRF).

Som leder av kontrollutvalget eller leder i sekretariatet, kan mediene ha interesse av saker du jobber med. Det samme kan være tilfellet hvis du er medlem av et kontrollutvalg eller ansatt i et sekretariat. Derfor kan det være lurt å vite litt om hvordan mediene jobber, og hvordan du kan håndtere henvendelser fra mediene. Oppslag i mediene er en fin anledning til å kommunisere med innbyggerne om deres rolle og oppgave i forvaltningen av norske kommuner.

1 desember kl. 10.00 – 12.00

Målsetting

Gi kursdeltakerne innsikt i hvordan mediene jobber, og bidra til at du føler deg tryggere i møte med pressen, slik at du får formidlet det budskapet du ønsker kommunisere.

Målgruppe

Alle som ønsker å lære mer om håndtering av mediene.

Innhold

Kurset vil ha fokus på følgende områder.

  • Råd og tips om håndtering av mediene
  • Hvordan mediene jobber
  • Hvordan selge inn en sak
  • Dine rettigheter
  • Din rolle i mediene

Webinaret gjennomføres som forelesning med relevante eksempler og avsluttes med erfaringsutveksling.

Kursholder

Øystein H.S. Moen (f. 1969) er partner i Panor. Han har vært konsulent siden 2002, og har jobbet med en lang rekke kunder i privat og offentlig sektor. Moen har bakgrunn fra politikk og organisasjonsliv, og er godt kjent med kommunesektoren. Som rådgiver har han jobbet med vekt på strategisk kommunikasjon, mediekommunikasjon og analyse. Hans spisskompetanse er på virksomheters håndtering av samfunnsansvar, politisk påvirkning, konflikter og kriser, arbeidsliv, samt EU/EØS-relaterte spørsmål. Moen bisto NKRF med utvikling av kommunikasjonsstrategi og ny profil i 2011. Moen er utdannet innen markedsføring.

Pris

kr. 1 500 (ikke-medlemmer kr. 1 900)

Påmelding 

https://www.nkrf.no/kurs/slik-takler-du-mediene

For å bli registrert som medlem av FKT skriver du «er medlem av FKT»  i rubrikken «Tilleggsopplysninger» når du fyller ut påmeldingsskjemaet